BejelentésMadárpókok

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlapon

Sziasztok

Üdvözlök minndenkit a madárpókos honlapomon.Saját tapasztalataimat szeretném megismertetni,egy pár pókfajtáról.2006.júliúsban vettem az első madárpókomat azóta minden nap foglalkozom ezzel a témával.Pókjaimat saját tapasztalatból nevelem és tartom őket.Sokat olvastam róluk az interneten,sokat tudnék is cáfolni,de én csak a saját tapasztalatot akartam ebbe az oldalba beleírni.Leírásokat és képeket találhatok az almenükben de még nem mind teljes,folyamatosan bővitem az oldalt akár képekkel akár leírásokkal vagy videókkal.Bárki kérdezzen vagy jelezzen segitek ha tudok.Tapasztalatom még kevés nekem is de azt a keveset mindenkivel megosztom.Szeretnék még többet is de még egyenlőre ennyi az álományom.Mindenkinek kellemes időtöltést kivánok.


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?eva biro [ 2013-11-05 13:40 ]

nagyon meresz vagy nekem is van 3- pokom tarantela madar es smitik pok de szeretnek tultenni rajtuk 2 pici gyerekem van es igy feltem öket gratulalok neked meresz vagy eva ! lany csokrol!
ska1213 [ 2010-09-05 15:09 ]

Szia!
Egyszerűen nem tudom merre induljak el , talán segíthetnél.
Egy pókot kéne meghatározni. Ha leírom, talán ráismersz, avagy vkit ajánlhatnál, aki ért hozzá.
Rab szigeten férjemen átszaladt egy pók.A kamerában van róla felvétel, ha nem megy másképpen vhogy egy képet kiszedek, de leírása a következő (laikus vagyok, nézd el nekem!) Kb. gyerektenyérnyi méret, fehér- fekete csíkos , vékony, hegyes szőrtelen lábak. Teste erős,viszonylag nagy, keménynek tűnt. "Fenekénél" a teste l széle barázdás, színe tört fehér.
Teste a lábához képest kb. fele akkorra.
Félelmetes volt!
Kíváncsi volnék miféle veszedelemtől menekültünk meg. Egy sziklás terepen vágtunk át, kb combmagasságban volt a hálója, ha ez érdekes. Előre is köszi:Kata.K.Katalin [ 2010-07-25 10:32 ]

Sziasztok nagyon lesokkoltak ezek a képek én nagyon félek a pókoktól szasztok


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Videók

lehet nézni a videókat

videók

Nem minden videót tudtok megnézni mert a videa.hu-n karbantartás van.

Új képek

új képek lettek feltöltve


SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!